3 projekt assistenter i praktik

Pressemeddelelse 4

 

2016-02-05

3 projekt assistenter i praktik

WallMo A/S er glade for at kunne byde velkommen til Dorte Vesterlund, Søren Nielsen og Emil Kruse, som er startet i praktik som projekt assistenter. Emil og Søren vil arbejde på risikoanalyser og øvrig CE dokumentation, imens Dorte vil løse opgaver inden for industriel design.

Søren har 10 års erfaring som faglært maskinarbejder og er ved at uddanne sig til produktionsteknolog med speciale i produktudvikling. I fritiden spiller Søren fodbold og engagerer sig i flere lokalforeninger. Han er pt i gang med at renovere sit hus.

Emil er oprindeligt uddannet materiel- og entreprenørmaskinmekaniker og læser nu til produktionsteknolog. Han har erfaring med mange forskellige maskiner, nærmest alt med motor på, og interesserer sig for al elektronik. I fritiden reparerer Emil biler, og ligesom Søren er han ved at renovere sit hus.

Dorte er ved at uddanne sig til produktionsteknolog med speciale i produktudvikling og ser frem til at fordybe sig i 3D-tegning som led i udviklingsprocessen på WallMo A/S. Dorte har tidligere arbejdet med salg, samt lager og produktion ved en række virksomheder. I fritiden læser hun skønlitteratur og er glad for at svømme. Hun holder også af at beskæftige sig med kreative ting og har altid et projekt eller to i gang derhjemme.