Webinar med Peter Fisk

Pressemeddelelse 11

 

2017-03-31

Webinar med Peter Fisk

I gennem et webinar har Lars Andresen for nyligt mødt en af verdens top forretningsekspert og forfatter af Gamechanger, Peter Fisk. Forfatteren og forretningseksperten fortæller om disruptioner som forbrugeren dagligt møder. Peter Fisk definerer disruption som en udvikling inden for Nano teknologi, digital teknologi, DNA teknologi, robot teknologi, samt mulighederne der skabes med et globalt marked og en skiftende mentalitet hos forbrugeren. Han mener, at små virksomheder, som WallMo AS, har en fordel, da de hurtigere kan tilpasse sig ændringer i industrien. Det er ofte de mindre virksomheder, der forårsager disruption.

Derudover identificerer Peter Fisk, at Odense, som robotic hub, har et stort potentiale for innovative opfindelser, der kombinerer det nye og det gamle.

Robotter forbedrer menneskers liv markant ved at aflaste medarbejderne i anstrengende arbejde, og dermed giver os en form for overmenneskelige kræfter.

WallMo 100 er et perfekt eksempel på en robot der forbedre arbejdsmiljøet på byggepladser. Cobotten transporterer, løfter og monterer glasvægge inden for tre minutter, og dermed aflaster medarbejderen for det tunge løft. WallMo 100 kan defineres som en disruption blandt maskiner i byggeindustrien, da cobotten er den første af sin slags